Ηome makeover

by jimmys

Όλοι έχουμε ακούσει το  <<house makeover>> που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο η ανακαίνιση ενός σπιτιού. Φυσικά μείναμε έκπληκτοι όταν διαπιστώσαμε ότι το  <<house makeover>> της περιοχής μας γίνεται από έναν αυτοδίδακτο καταπληκτικό στυλίστα- designer, ως χόμπι, και τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με μεράκι με τις αναπαλαιώσεις επίπλων και ανακαινίσεις. Το  αποτέλεσμα εφάμιλλο του επαγγελματικού.

Στην ανακαίνιση το πιο σημαντικό συστατικό , είναι η επιλογή του καταλληλότερου συνεργάτη.
Ο Δημήτρης δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της ανακαίνισης και αναπαλαίωσης και της διαμόρφωσης χώρου από το 2005. Οργανώνει με μεράκι, με όραμα και πάνω από όλα με φαντασία εκμεταλλευόμενος τα υπάρχοντα υλικά αλλά και τις στιλιστικές επιλογές, δημιουργεί………. και κάνει την ανακαίνιση επιτυχημένη δράση με άριστο αποτέλεσμα.  

Η ανακαίνιση προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.  Αποτελεί την οικονομικότερη λύση ενός χώρου σε σύγκριση με την απόκτηση ενός νέου οικήματος.  Δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς το κόστος δαπάνης. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής αλλαγών ώστε να βελτιωθεί  λειτουργικά και αισθητικά ο χώρος.  

Η ανακαίνιση δεν περιορίζεται αλλά διαχωρίζεται σε  εξωτερική και εσωτερική. Η εξωτερική Αισθητική αναβάθμιση  περιλαμβάνει την επισκευή και το σοβάτισμα των εξωτερικών μερών του κτιρίου, τον ελαιοχρωματισμό, την συντήρηση ή αντικατάσταση των κουφωμάτων και την αναμόρφωση του κήπου. Στην εσωτερική ανανέωση ενός σπιτιού, η εμπειρία του διακοσμητή, ο οποίος ανάλογα με το μέγεθος των δωματίων και τον φωτισμό, θα δώσει τις αντίστοιχες προτάσεις για τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς και για τα έπιπλα που θα τοποθετηθούν σε κάθε δωμάτιο.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά το πλείστον είναι από τα ήδη υπάρχοντα υλικά και οι τοιχογραφίες γίνονται ιδιόχειρος από τον Δημήτρη μειώνοντας αισθητά το κόστος. Ύφος, φως, χρώματα, υλικά, υφές, έπιπλα… Λέξεις κλειδιά για μία ολική ανακαίνιση οικίας. Με μία λέξη… ταυτότητα!

Δημιουργική διάθεση, ανάγκη για αλλαγή, πάθος, φαντασία, ευρηματικότητα, μια δόση τρέλας, άριστη τεχνογνωσία δημιουργώντας σαν αποτέλεσμα το κατάλληλο "καταφύγιο" για χαλάρωση, διασκέδαση και ηρεμία. Το ιδανικό περιβάλλον για κάθε ιδιοκτήτη . Πιστεύουμε ότι η αισθητική ανανεώνει τα συναισθήματα μας και ψυχαγωγεί την καθημερινότητα μας κάτι που προσδίδει την ποιότητα της ζωής μας.