Εγκαταστάσεις μας

Σε αυτό το σημείο θα κάνουμε μια παρουσίαση των κτηριακών εγκαταστάσεων και εργαστηρίων .

Το σπίτι του παππού

 Είναι το σπίτι όπου συχνάζουμε με δυνατότητα όλων των ανέσεων. ανακαινίστηκε από εμάς αλλά και από εθελοντές και έχει διατηρήσει το παραδοσιακό του στυλ. Αποτελείται από κουζίνα , τουαλέτα και κρεβατοκάμαρα.

Η κύρια αγροικία

Η κύρια αγροικία έκτασης 100 τετραγωνικών μέτρων δεσπόζει στην κορυφή του αγροκτήματος με πολλές ανέσεις αλλά και χώρους 

 

Ξυλουργείο

Ένας χώρος δημιουργίας με κύριο συστατικό το ξύλο. Δημιουργούμε ,επισκευάζουμε και συντηρούμε κάθε τι για το αγρόκτημα  κάθε τι που έχει σχέση με ξύλινες κατασκευές. Εδώ πραγματοποιούμε την ανθρωπιστική δράση της ομάδας διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης με την επωνυμία '' Ανακύκλωση επίπλων'' που έπιπλα που προορίζονται για καταστροφή ή απλά δεν τα θέλει ο κόσμος έπειτα απο την συντήρηση τους δίνονται σε άπορες οικογένειες δωρεάν. 

Μηχανουργείο

Οι ανάγκες ενός αγροκτήματος επεκτείνονται σε συντήρηση γεωργικών μηχανημάτων, συντήρηση παλαιών που προμηθευόμαστε καθώς και κατασκευή σιδηροκατασκευών. αυτό τα έχουμε περιορίσει στον χώρο του μηχανουργείο ο μικρός αλλά θαυματουργός χώρος επισκευής και συντήρησης μηχανημάτων και δημιουργία σιδηροκατασκευών.

 

Οινοποιείο

Ο χώρος του Παππού. ένας χώρος που από τα σταφύλια μας παράγουμε μικρή ποσότητα κρασιού με μεράκι και ξύδι για τις ανάγκες μας. εδώ διατηρούμε την κάβα μας με μικρό αριθμό φιαλών κάθε χρονιάς από το 2009 έως και σήμερα. 

ορνιθοτροφείο

Ο μαγικός κόσμος των αυγών. Δημιουργήσαμε έναν χώρο αποκλειστικά να στεγάσουμε τις κότες μας. Εδώ υπάρχει δυνατότητα εκτροφής μόνο για αυγά τα οποία λόγω του τρόπου αι του χώρου μπορούν να χαρακτηριστούν ελευθέρας βοσκής.

 

Αποθήκη γενική

Ο αποθηκευτικός χώρος που φιλοξενεί σε τάξη τα μηχανήματα συντήρησης καθώς και κρασιά, κρεμμύδια και οτιδήποτε χρίεται αποθήκευσης.

 

Γραφείο  idomeni web team

Σε ένα μικρό χώρο στεγάσαμε και την ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδα της Ειδομένης , ένας χώρος που διαφυλάττει την ιστορία του τόπου μας και τα αρχεία όλης της προσπάθειας της ομάδας μας.  Ο χώρος προορίζεται για τους επισκέπτες που θέλουν να μας γνωρίσουν .  κοντά και σύντομα θα στεγάσει το παραδοσιακό μουσειακό χώρο για την Ειδομένη

 

Επικοινωνία

        Διεύθυνση : Ειδομένη Τ.Κ 61400