Οικοτεχνία

Σε αυτό το χώρο θα εκθέτουμε κατασκευές και γενικότερα δημιουργίες που πραγματοποιούμε για μας ................

Χειροποίητο κοτέτσι

 Το κοτέτσι μας. Χειροποίητο με χώρους για αυγά και άνεση χώρου για τα πουλερικά μας. Καθαρίζεται εύκολα, λειτουργικότατο Πράγμα που εξασφαλίζει στις κότες καθαρό και άνετο περιβάλλον 

 

 

Κυψέλες μελισσοκομείου

 Μελίσσια. Φυσικά κατασκευάζουμε τις  δικές μας κυψέλες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του μελισσοκομείου μας. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε αεριζόμενες , αποσπώμενη βάση και καπάκι , δεύτερος όροφος για συλλογή μελιού.

 

Ειδικό κόσκινο

Το κόσκινο που μας ζήτησαν να δημιουργήσουμε και αποσκοπεί στην παραγωγή ζυμαρικών. Είναι κάτι απαραίτητο στο σπίτι αλλά και μέρος της ιστορίας  μας .

 

Κάλυμμα καλοριφέρ

Μια κατασκευή απλή που επενδύει και καλύπτει με όμορφο τρόπο το σώμα καλοριφέρ που δεν χρησιμοποιούμε. Διαθέτει ειδικό καπάκι ώστε να μπορέσει να καθαριστεί το καλοριφέρ.  

Διακοσμητικά τελάρα

Διακοσμητικά λειτουργικά τελάρα ανάΛογα  την χρήση  τους είναι και οι διαστάσεις.  Αυτά τα κομμάτια ξύλου μετατρέπονται σε είδη τέχνης προσδίδοντας τον σχεδιαστή και κατασκευαστή τον τίτλο του  καλλιτέχνη.

Με μεράκι , φαντασία αλλά και με στυλ δημιουργήθηκε αυτό το καταπληκτικό φωτιστικό

 

Ενας θεματικός κήπος

Μια τρομερή σύνθεση για κήπο. Λίγο φαντασία , λίγο τέχνη , λίγο όραμα συνέθεσαν αυτόν εδώ τον καταπληκτικό κήπο. Ο παραδοσιακός μουντός κήπος πήρε μορφή με διακόσμηση και design

Η Τραπεζαρία μας

Αρχίσαμε με το τραπέζι ροτόντα και πλέον ολοκληρώθηκε η σύνθεση με την συντήρηση καρεκλών και την αλλαγή χρωμάτων, χρησιμοποιώντας οικολογικά χρώματα νερού .  Το αποτέλεσμα έδεσε με βάση το ύφος και την υφή του χώρου .

Συρόμενη σιδερένια πόρτα 

Μια μεγάλη κατασκευή. Ξεπεράσαμε την δημιουργικότητα μας και αναδείξαμε μέσα από την συνεργασία του φίλου μας και συνεργάτη μας , αυτήν την κατασκευή . Μια σιδερένια συρόμενη πόρτα μήκους 5 μέτρων .

Ξύλινη σκάλα

Η ανάγκες του αγροκτήματος , μας οδήγησαν να κατασκευάσουμε μια ξύλινη σκάλα.  Το αποτέλεσμα ήταν μη αναμενόμενο αλλά η δοκιμή μας έπεισε ότι η σκάλα αποτελεί μια γερή κατασκευή με όμορφο ευπαρουσίαστο design . 

Καφασάκια στον τοίχο

Στον ξύλινο τοιχο που διαχωρίσαμε έναν ενιαίο χώρο, προσθέσαμε τρία καφασάκια τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως αποθηκευτικός χώρος. Αντικαταστήσαμε τον παραδοσιακό <<Μπακάλη>> . Δείτε την σύνθεση  

 

Το Μπάνιο μας

Ένας άχρωμος  χώρος είναι συνήθως το μπάνιο. Εμέις  θέλαμε να δώσουμε μια προσωπική υφή και  προσθέσαμε το ταβάνι,  μετατρέψαμε μια πινακωτή σε στήλη ραφιέρα , δημιουργήσαμε νιπτήρα από φυσικό ξύλο ,και τέλος στο πίσω μέρος το επενδύσαμε την μόνωση με ξύλινες επιφάνειες παλέτας.  Απλές όμορφες χειροποίητες ιδέες 

 

 

 

1  2  3  4  5